Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 19:28

"ΝΤΕΡΜΠΙ" δίχως αύριο για Αίαντα | την πρωτιά ο ΑΟΣ

Ένα μεγάλο ντέρμπι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Kυκλαδίτικου ποδοσφαίρου το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης.

Ο Αίαντας Σύρου φιλοξενεί τον ΑΟ Σύρου στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για δεύτερη φορά φέτος, μετά το πρώτο για πού έγινε για στις 28/9 για το κύπελλο Κυκλάδων. Εκεί ο ΑΟ Σύρου είχε πάρει μια εύκολη νίκη με 3-0, διατηρώντας το αήττητο και το 0 παθητικό, κόντρα στον Αίαντα, ο οποίος κόντρα στον ΑΟΣ σε δύο αγώνες δεν έχει γευτεί καν τη χαρά του γκολ.

Χωρίς απουσίες φαίνεται ότι θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, καθώς Μάκης Πούλος και Γιώργος Ρούσσος, όπως όλα δείχνουν θα έχουν όλους του παίκτες στην διάθεσή τους, με την προετοιμασία να είναι το πρώτο ζητούμενο για τους δύο προπονητές, που κατάστρωσαν τα σχέδια τους για το ματς. Ο αμφίβολος Τσιριγώτης από πλευράς Αίαντα αναμένεται να ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που νιώθει και να τεθεί τελικά στην διάθεση του προπονητή του.

Νίκη οπωσδήποτε

Ο Αίαντας Σύρου παίζει με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς προέρχεται από το εκτός έδρας στραβοπάτημα, 2-2 με τον ΑΟ Τήνου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς ενδεχόμενη ήττα τον βγάζει εκτός δυάδας, αφήνοντας τον εκτός τροχιάς της πρώτης θέσης. Η ομάδα του κ. Ρούσσου γνωρίζει ότι το ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό του κυπέλλου, καθώς πλέον υπάρχουν παιχνίδια που «έλυσαν» τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του Αίαντα, με μοναδική αμφιβολία τον αμυντικό Τσιριγώτη Στ. που ταλανίζεται με πρόβλημα στα πόδια.

Ποιότητα

Από την άλλη, η ομάδα του ΑΟ Σύρου θέλει να κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, διατηρώντας την πρωτιά. Η ομάδα του Μάκη Πούλου παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη και σίγουρα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα η ομάδα της Σύρου με τον Πούλο στον πάγκο της είναι αήττητη, καθώς μετρά 7 συνεχόμενες νίκες (επίσημα – φιλικά).

Οι έξι βαθμοί με 7-1 τέρματα, μόλις σε δύο αγώνες, δείχνουν τη δυναμική των Συριανών, οι οποίοι αύριο θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν βαθμολογικά από τους διώχτες τους. Στόχος για τον ΑΟ Σύρου και το καλό ποδόσφαιρο, όπως κατά καιρούς έχουν διαμηνύσει προπονητής και διοίκηση.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 16:00 μμ και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ζαράνης Ι. με βοηθούς τους κ. Μαραγκό Ν. και Λούβαρη Γ.

Η κάμερα του SportCyclades θα είναι για μια ακόμη φορά παρούσα με πλούσιο φωτορεπορτάζ και τις καλύτερες στιγμές από το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.

Δείτε το βίντεο από την αναμέτρηση Κυπέλλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares